Nieuws

Wij hebben vakantie van Zaterdag 3 t/m Zondag 18 Augustus. Maandag 19 Augustus staan we weer voor u klaar.
 
Maandag 24 december en maandag 31 december is ons bedrijf de gehele dag gesloten !!! Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar
 
Wij maken ons klaar voor een korte vakantie. We zijn afwezig van 11 tot 27 augustus Daarna staan we weer uitgerust voor u klaar.
 
Wij zijn met vakantie van 12 t/m 27 augustus Maandag 28 augustus staan we weer uitgerust voor u klaar.
 
Wij zijn koningsdag de gehele dag gesloten.
 
Autobedrijf Dekker wenst u fijne paasdagen
 
Zeer nette Microcar M.Go Luxe uitvoering Bouwjaar 2009 Km stand +/- 35500 Deze brommobiel is goed onderhouden en heeft recent groot onderhoud gehad Verkocht!!!!!!!!! Voor vragen 0597-414070
 
Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen. Graag wensen wij u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin wij hopen u ook weer van dienst te mogen zijn.
 
In verband met APK bevoegdheidsverlenging zijn wij maandag 21 november de gehele dag gesloten Dinsdag 22 november staan we om 8 uur weer voor u klaar.
 

Autobedrijf Miedema in Winschoten gaat over in nieuwe handen

Autobedrijf Miedema in Winschoten gaat over in nieuwe handen
Autobedrijf Miedema aan de Hofstraat 31 in Winschoten gaat over in nieuwe handen. Gof Miedema gaat op 1 april met pensioen en zijn monteur Koeno Dekker gaat het bedrijf voortzetten.